Masterclass

Masterclass 10 november 2017

Op 10 november 2017: Thema Itiliaans !! We proeven 6 wijnen met bijpassende amusehapjes. Uiteraard wordt de proeverij begeleid met een no nonsens verhaal over wijn. Na afloop hebben mensen de mogelijkheid om de wijnen te kopen tegen scherpe prijzen! Bij inschrijving met 2 personen bedraagt de totaalprijs EUR 60,-

Beschrijving

Altijd al iets meer over wijn willen weten…dit is de kans! Proef mee met Marc Mulder. Marc is o.a. actief met wijn op televisie; zo sabreerde hij een fles champagne bij “Ik hou van Holland” tijdens de Oudejaars show. Dit jaar is Marc op televisie te zien vanaf 5 november bij het programma Off-Piste (RTL4) waar hij goede tips geeft over diverse wijnen. All about Wine staat nog voor meer, hij is approved teacher voor het WSET wijninstituut uit Londen. De masterclass wordt gegeven in de sfeervolle Popupstore van Wine, Food & More aan de Torenstraat 5 in Oosterhout. We beginnen om 20:00 en zijn rond 22:00 klaar. Deelnemers ontvangen 10 EUR shoptegoed voor de Popupstore. Schrijf snel in want het aantal plaatsen is beperkt.

Locatie

Wine, Food & More
Torenstraat 5
4901 EG Oosterhout

Docent

Marc Mulder

Tijd

10 november 2017 van 20.00 tot 22.00

"The story behind the label"

Met veel enthousiasme wil ik mijn passie voor wijn overbrengen op andere mensen. Doordat ik ben aangesloten bij W.S.E.T (Wine Spirit & Education Trust) is de cursus internationaal erkend. De cursus wordt gegeven op 3 niveaus en loopt op in moeilijkheidsgraad. Foundation, Level 2 Award in Wines and Spirits en Level 3 Award in Wines and Spirits. De cursussen zijn zeer geschikt voor zowel particulieren als voor mensen die beroepsmatig bezig zijn met wijn. Voor de wijncursus Foundation krijg je een certificaat van deelname namens All about Wine. Vanaf Level 2 (Intermediate ) is een wereldwijd erkend diploma te behalen. Na het succesvol afronden van de Advanced is er de mogelijkheid om door te stromen naar de Diploma Course. De hoogste wijnopleiding van Nederland gegeven door Masters of Wine.

Cursussen

Er zijn 3 soorten cursussen: Foundation, Level 2 en Level 3. Voor meer informatie over data en omschrijving klik hieronder op de cursus en locatie.

7 nov 2017 | Oosterhout

Foundation


Deze wijnproefcursus is voor iedereen die in korte tijd meer te weten wil komen over wijn. In deze drie avonden maken we kennis met de techniek van het proeven volgens de WSET methode.

Verkoopprijs €150,-

Informatie

5 maart 2018 | Oosterhout

Level 2 Intermediate


Award in Wine; Deze sterke Nederlandstalige basiscursus is uitermate geschikt voor zowel particulieren als mensen die beroepsmatig bezig zijn met wijn.

Verkoopprijs €525,-

Informatie

28 febr 2018 | Oosterhout

Level 3 Advanced


Award in Wine: Een Nederlandse wijncursus die bedoeld is voor mensen die al enige wijnkennis bezitten en zich verder willen verdiepen in de smaken van wijn. inclusief certificering

Verkoopprijs €1095,-

Informatie

Sinds 1 maart 2012 is All about Wine opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)en is daardoor een officieël gecertificeerd opleidingsinstituut.