Masterclass, Italiaans

Masterclass 13 november 2020

We proeven 6 wijnen met bijpassende amusehapjes. Uiteraard wordt de proeverij begeleid met een no nonsens verhaal over wijn. Na afloop hebben mensen de mogelijkheid om de wijnen te kopen tegen scherpe prijzen! Bij inschrijving met 2 personen bedraagt de totaalprijs EUR 60,-

Beschrijving

Altijd al iets meer over wijn willen weten…dit is de kans! Proef mee met Marc Mulder. Marc is o.a. actief met wijn op televisie; zo sabreerde hij een fles champagne bij “Ik hou van Holland” tijdens de Oudejaars show. Dit jaar is Marc op televisie te zien vanaf 5 november bij het programma Off-Piste (RTL4) waar hij goede tips geeft over diverse wijnen. All about Wine staat nog voor meer, hij is approved teacher voor het WSET wijninstituut uit Londen. De masterclass wordt gegeven in de sfeervolle Popupstore van Wine, Food & More aan de Torenstraat 5 in Oosterhout. We beginnen om 20:00 en zijn rond 22:00 klaar. Deelnemers ontvangen 10 EUR shoptegoed voor de Popupstore. Schrijf snel in want het aantal plaatsen is beperkt.

Locatie

Wine, Food & More
Torenstraat 5
4901 EG Oosterhout

Docent

Marc Mulder

Tijd

13 november 2020 van 20.00 tot 22.00

"The story behind the label"

Met veel enthousiasme wil ik mijn passie voor wijn overbrengen op andere mensen. Doordat ik ben aangesloten bij W.S.E.T (Wine Spirit & Education Trust) is de cursus internationaal erkend. De cursus wordt gegeven op 3 niveaus en loopt op in moeilijkheidsgraad. Foundation, Level 2 Award in Wines en Level 3 Award in Wines. De cursussen zijn zeer geschikt voor zowel particulieren als voor mensen die beroepsmatig bezig zijn met wijn. Voor de wijncursus Foundation krijg je een certificaat van deelname namens All about Wine. Vanaf Level 2 (Intermediate ) is een wereldwijd erkend diploma te behalen. Na het succesvol afronden van de Advanced is er de mogelijkheid om door te stromen naar de Diploma Course. De hoogste wijnopleiding van Nederland gegeven door Masters of Wine.

Workshops

Naast W.S.E.T. gecertificeerde cursussen bieden we ook een enkele workshops. Bekijk hieronder ons aanbod.

13 oktober 2020 | Oosterhout

Wijnproefavond met de wijnmaker


We proeven 6 wijnen en er wordt ingegaan op de etiketten, druivenrassen en de diverse wijnlanden. De wijnen van Sint- Catharinadal in Nederland en de Zuid-Afrikaanse wijnen van Paul Cluver zullen hierin centraal staan.

Verkoopprijs €35,-

Informatie

Sinds 1 maart 2012 is All about Wine opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)en is daardoor een officieël gecertificeerd opleidingsinstituut.