Masterclass, Italiaans

Masterclass 15 november 2019

Op 16 november 2018: Thema Italiaans !! We proeven 6 wijnen met bijpassende amusehapjes. Uiteraard wordt de proeverij begeleid met een no nonsens verhaal over wijn. Na afloop hebben mensen de mogelijkheid om de wijnen te kopen tegen scherpe prijzen! Bij inschrijving met 2 personen bedraagt de totaalprijs EUR 60,-

Beschrijving

Altijd al iets meer over wijn willen weten…dit is de kans! Proef mee met Marc Mulder. Marc is o.a. actief met wijn op televisie; zo sabreerde hij een fles champagne bij “Ik hou van Holland” tijdens de Oudejaars show. Dit jaar is Marc op televisie te zien vanaf 5 november bij het programma Off-Piste (RTL4) waar hij goede tips geeft over diverse wijnen. All about Wine staat nog voor meer, hij is approved teacher voor het WSET wijninstituut uit Londen. De masterclass wordt gegeven in de sfeervolle Popupstore van Wine, Food & More aan de Torenstraat 5 in Oosterhout. We beginnen om 20:00 en zijn rond 22:00 klaar. Deelnemers ontvangen 10 EUR shoptegoed voor de Popupstore. Schrijf snel in want het aantal plaatsen is beperkt.

Locatie

Wine, Food & More
Torenstraat 5
4901 EG Oosterhout

Docent

Marc Mulder

Tijd

15 november 2019 van 20.00 tot 22.00

"The story behind the label"

Met veel enthousiasme wil ik mijn passie voor wijn overbrengen op andere mensen. Doordat ik ben aangesloten bij W.S.E.T (Wine Spirit & Education Trust) is de cursus internationaal erkend. De cursus wordt gegeven op 3 niveaus en loopt op in moeilijkheidsgraad. Foundation, Level 2 Award in Wines and Spirits en Level 3 Award in Wines and Spirits. De cursussen zijn zeer geschikt voor zowel particulieren als voor mensen die beroepsmatig bezig zijn met wijn. Voor de wijncursus Foundation krijg je een certificaat van deelname namens All about Wine. Vanaf Level 2 (Intermediate ) is een wereldwijd erkend diploma te behalen. Na het succesvol afronden van de Advanced is er de mogelijkheid om door te stromen naar de Diploma Course. De hoogste wijnopleiding van Nederland gegeven door Masters of Wine.

Cursussen

Er zijn 5 soorten cursussen: Foundation, Level 2 Intermediate, Level 3 Advanced, Masterclass en een Wijnproefavond met de wijnmaker. Voor meer informatie over data en omschrijving klik hieronder op de cursus en locatie.

16 sept 2019 | Tilburg

Level 2 Intermediate


Award in Wines and Spirits; Deze sterke Nederlandstalige basiscursus is uitermate geschikt voor zowel particulieren als mensen die beroepsmatig bezig zijn met wijn.

Verkoopprijs €525,-

Informatie

9 oktober 2018 | Oosterhout

Wijnproefavond met de wijnmaker


We proeven 6 wijnen en er wordt ingegaan op de etiketten, druivenrassen en de diverse wijnlanden. De wijnen van Sint- Catharinadal in Nederland en de Zuid-Afrikaanse wijnen van Paul Cluver zullen hierin centraal staan.

Verkoopprijs €35,-

Informatie

18 sept 2019 | ‘s-Hertogenbosch

Level 2 Intermediate


Award in Wines and Spirits; Deze sterke Nederlandstalige basiscursus is uitermate geschikt voor zowel particulieren als mensen die beroepsmatig bezig zijn met wijn.

Verkoopprijs €525,-

Informatie

13 nov 2018 | Oosterhout

Foundation


Deze wijnproefcursus is voor iedereen die in korte tijd meer te weten wil komen over wijn. In deze drie avonden maken we kennis met de techniek van het proeven volgens de WSET methode.

Verkoopprijs €150,-

Informatie

6 nov 2018 | ‘s-Hertogenbosch

Level 3 Advanced


Award in Wines and Spirits:Een Nederlandse wijncursus die bedoeld is voor mensen die al enige wijnkennis bezitten en zich verder willen verdiepen. Qua niveau sluit deze cursus zeer goed aan op de Intermediate Certificate cursus

Verkoopprijs €1095,-

Informatie

Sinds 1 maart 2012 is All about Wine opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)en is daardoor een officieël gecertificeerd opleidingsinstituut.