Foundation – Level 1 Oosterhout

De wijnproefcursus voor iedereen.

Deze wijnproefcursus is voor iedereen die in korte tijd meer te weten wil komen over wijn. In deze drie avonden maken we kennis met de techniek van het proeven volgens de WSET methode.

Beschrijving

Elke avond worden er minimaal zes wijnen geproefd. Er wordt ingegaan op de etiketten, druivenrassen en de diverse wijnlanden. De laatste les proeven we enkele wijn- en spijscombinaties. De cursusavonden zijn van 19.30 tot 22.00 uur.

De kosten voor de cursus bedragen € 150,-. Hierbij is inbegrepen het cursusmapje, wijnen, 2 glazen. Na afloop krijgt U een certificaat van deelname namens All about Wine.

Lesrooster
24-04-2024 Les 1: Witte wijnen
08-05-2024 Les 2: Rode wijnen
15-05-2024 Les 3: Wijn en spijs combinaties
Locatie

Chefz Proeflokaal Oosterhout
Markt 14
4901 EP Oosterhout

Docent

Marc Mulder

Tijd

De wijncursus Foundation start Woensdag 24 april a.s. in Chefz Proeflokaal Oosterhout.

De cursus omvat 3 woensdag avonden van 19.00 tot 22.00 uur in het Nederlands.

Inschrijven

  U kunt binnen 5 werkdagen een reactie verwachten.

  "The story behind the label"

  Met veel enthousiasme wil ik mijn passie voor wijn overbrengen op andere mensen. Doordat ik ben aangesloten bij W.S.E.T (Wine Spirit & Education Trust) is de cursus internationaal erkend. De cursus wordt gegeven op 3 niveaus en loopt op in moeilijkheidsgraad. Foundation, Level 2 Award in Wines en Level 3 Award in Wines. De cursussen zijn zeer geschikt voor zowel particulieren als voor mensen die beroepsmatig bezig zijn met wijn. Voor het examen van level 2 moet u op 20 uur zelfstudie rekenen. Er zijn geen specifieke vooropleidingen vereist voor deze wijncursus. Bij deelname level 3 wordt level 2 aanbevolen. Voor de wijncursus Foundation krijg je een certificaat van deelname namens All about Wine. Vanaf Level 2 (Intermediate ) is een wereldwijd erkend diploma te behalen. Na het succesvol afronden van de Advanced is er de mogelijkheid om door te stromen naar de Diploma Course. De hoogste wijnopleiding van Nederland gegeven door Masters of Wine.

  Cursussen

  Er zijn 3 soorten cursussen: Level 1 Foundation, Level 2 Intermediate en Level 3 Advanced. Voor meer informatie over data en omschrijving klik hieronder op de cursus en locatie.

  Dinsdag 30 september 2024 | Tilburg

  Level 2 Intermediate


  Award in Wines; Deze sterke Nederlandstalige basiscursus is uitermate geschikt voor zowel particulieren als mensen die beroepsmatig bezig zijn met wijn.

  Verkoopprijs €550,-

  Informatie

  Woensdag 2 oktober 2024 | Oosterhout

  Level 2 Intermediate


  Award in Wines; Deze sterke Nederlandstalige basiscursus is uitermate geschikt voor zowel particulieren als mensen die beroepsmatig bezig zijn met wijn.

  Verkoopprijs €550,-

  Informatie

  Voorjaar 2024 |  Tilburg

  Level 3 Advanced


  Award in Wines: Een Nederlandse wijncursus die bedoeld is voor mensen die al enige wijnkennis bezitten en zich verder willen verdiepen.

  Verkoopprijs €1095,-

  Informatie

  Sinds 1 maart 2012 is All about Wine opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daardoor een officieel  geregistreerd opleidingsinstituut en mag daardoor BTW vrij factureren.