Educatie

Wine and spirits internationale wijnopleidingen

Het in Londen gevestigde prestigieuze Wine & Spirit Education Trust (WSET) is opgericht in 1969 om te voorzien in wijnopleidingen en trainingen van hoog niveau. Sindsdien is de WSET uitgegroeid tot de grootste wijnopleider ter wereld met wereldwijd jaarlijks meer dan 20.000 studenten. De diploma’s van de WSET zijn internationaal erkend en worden veel gevraagd.

"The story behind the label"

Wij gaan altijd op zoek naar wijnen met een eigen verhaal ofwel ”The story behind the label”. Onze passie over wijn delen wij graag met iedereen die daarvoor openstaat. Hierbij worden wij steeds opnieuw geïnspireerd door de enorme variëteit aan kwaliteit en aanbod in de wereld.

Cursussen

Met veel enthousiasme willen wij onze passie voor wijn overbrengen op andere mensen. Doordat wij zijn aangesloten bij W.S.E.T (Wine Spirit & Education Trust) is de cursus internationaal erkend. De cursus wordt gegeven op 3 niveaus en loopt op in moeilijkheidsgraad. Foundation, Level 2 Award in Wines and Spirits en Level 3 Award in Wines and Spirits. De cursussen zijn zeer geschikt voor zowel particulieren als voor mensen die beroepsmatig bezig zijn met wijn. Voor de wijncursus Foundation krijg je een certificaat van deelname namens All about Wine. Vanaf Level 2 (Intermediate ) is een wereldwijd erkend diploma te behalen. Na het succesvol afronden van de Advanced is er de mogelijkheid om door te stromen naar de Diploma Course. De hoogste wijnopleiding van Nederland gegeven door Masters of Wine.

Er zijn 4 soorten cursussen: Foundation, Level 2 Intermediate, Masterclass en een Wijnproefavond met de wijnmaker. Voor meer informatie over data en omschrijving klik hieronder op de cursus en locatie.

16 nov 2018 | Oosterhout

Masterclass


Thema Itiliaans !! We proeven 6 wijnen met bijpassende amusehapjes. Uiteraard wordt de proeverij begeleid met een no nonsens verhaal over wijn. Bij 2 personen is de totaalprijs €60,-

Verkoopprijs €35,-

Inschrijven

13 nov 2018 | Oosterhout

Foundation


Deze wijnproefcursus is voor iedereen die in korte tijd meer te weten wil komen over wijn. In deze drie avonden maken we kennis met de techniek van het proeven volgens de WSET methode.

Verkoopprijs €150,-

Inschrijven

24 sept 2018 | Oosterhout

Level 2 Intermediate


Award in Wines and Spirits; Deze sterke Nederlandstalige basiscursus is uitermate geschikt voor zowel particulieren als mensen die beroepsmatig bezig zijn met wijn.

Verkoopprijs €525,-

Inschrijven

9 okt 2017 | Oosterhout

Wijnproefavond met de wijnmaker


Deze wijnproefcursus is voor iedereen die in korte tijd meer te weten wil komen over wijn. In deze drie avonden maken we kennis met de techniek van het proeven volgens de WSET methode.

Verkoopprijs €150,-

Inschrijven

Sinds 1 maart 2012 is All about Wine opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)en is daardoor een officieël gecertificeerd opleidingsinstituut.